Wie is RondmetuwHond?

Ik ben Elise Stern en op papier ben ik arbeidsrecht juriste. Dit is inderdaad heel iets anders dan het dagelijks uitlaten en verzorgen van een groep honden. Echter, na een aantal jaar op kantoor gewerkt te hebben als juriste bleef ik het bezig zijn met honden missen. Ondanks mijn leuke goede baan met een goed inkomen, waarvoor ik jaren heb gestudeerd. De blijvende gedachte dat ik veel meer voldoening zou halen uit het runnen van een hondenuitlaatservice dan mijn toenmalige baan, deed mij besluiten om het roer om te gooien. Wellicht heeft het runnen van een hondenuitlaatservice voor sommigen minder aanzien, daalt mijn inkomen, en loop ik bij slecht weer de halve dag buiten. Toch heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en van deze keuze heb ik geen moment spijt.

Ik heb altijd honden om mij heen gehad. Zo ben ik opgegroeid met een boxer en Duitse herder thuis. Zelf heb ik altijd Franse bulldoggen en boxers gehad, en naast mijn studie werkte ik als vrijwilliger bij de dierenambulance en het dierenasiel. De honden die ik in huis nam waren veelal herplaatsers met gedragsproblemen. Gebleken is dat zij met de benodigde tijd, energie en juiste aandacht enorm opknapten. Door de zelfstudies, cursussen en mijn ervaringen door de jaren heen met honden van allerlei rassen, leeftijden, karakters en gedragingen, kunt u erop vertrouwen dat uw hond met de benodigde zorg en kunde wordt behandeld. Een hond tevreden? Dan ben ik dat ook. Dit is dan ook in het heel kort mijn drijfveer om dagelijks in weer of wind, tussen de honden gewapend met een camera, tennisballen, hondenkoekjes en stevige wandelschoenen het bos in te trekken.

Ook ik heb een jaar dankbaar gebruik gemaakt van een hondenuitlaatservice. De tweestrijd tussen een drukke agenda en/of het hebben van een baan, is mij dan ook zeer bekend. Om die reden begrijp ik volkomen dat het voldoende uitlaten van uw hond en de drukte van alledag, en/of uw fysieke gesteldheid, niet altijd samen gaan. Zelf vond ik het een prettig en geruststellend idee dat mijn hond zich meer dan goed vermaakte zonder mij als ik niet in de gelegenheid was om hem mee op stap te nemen.

RondmetuwHond kan zowel aan uw behoeften als baasje zijnde voldoen, als aan de behoeften van uw hond door persoonlijke, flexibele en betrouwbare dienstverlening. Ik draag daar waar mogelijk zorg voor een passende, veilige en prettige roedel voor uw hond. Om optimaal wandel- en speelplezier te kunnen bieden, geloof ik in rekening houden met elk karakter, alle eigenaardigheden en alle behoeftes van iedere hond in de wandelgroep. Ik vind dat iedere hond elke wandeling voldoende aan bod moet komen. Niet alle honden houden nu eenmaal van stokken ophalen of achter elkaar aan rennen. Ook reageren niet alle honden hetzelfde op prikkels, soortgenoten of terechtwijzingen. Ik zie (tevens de visie van RondmetuwHond), het omgaan met honden daarom als puur maatwerk. Heel erg leuk maatwerk ;)

Vriendelijke groet en graag tot ziens!


Elise,
Hondenuitlaatservice Arnhem e.o
RondmetuwHond.

 

Delen via sociale media